Trodnevna prognoza za Istru i Kvarner

Trodnevna prognoza za Istru, Kvarner i Gorski kotar. Detaljnu trodnevnu satnu prognozu za više od 100 lokacija možete pronaći na grafičkom prikazu (karti) – izbornik numerička prognoza, te na ovim linkovima za važnije lokacije (kliknite na ime):


Buje, Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Umag, Vodnjan, Bakar, Cres, Crikvenica, Čabar, Delnice, Kastav, Kraljevica, Krk, Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Opatija, Rab, Rijeka, Vrbovsko, Senj, Vojak, Platak, Žbevnica, Zavižan, Snežnik, Piran, Ilirska Bistrica, Kopar, Trst.

Vremenska prognoza za danas ČETVRTAK - Oblačno vrijeme uz čestu kišu, naročito u drugom dijelu dana na riječkom području i u gorju gdje su izgledne obilne količine. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, u gorju s olujnim udarima, a na sjeverozapadu poluotoka većinom bura i sjeverac. Jutarnje temperature zraka od 3 do 9 °C, dnevne vrijednosti između 12 i 15 °C.

Vremenska prognoza za sutra PETAK - Pretežno oblačno vrijeme uz čestu kišu, a mogući su i grmljavinski pljuskovi uz obilne oborine, naročito u prvom dijelu dana na riječkom području. Danju će se vrijeme malo smiriti. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, u gorju s olujnim udarima. Temperature zraka ujednačene, kretat će se od 14 do 18 °C.

Vremenska prognoza za prekosutra SUBOTA - U noći oblačno vrijeme uz čestu kišu, pljuskove i grmljavinu. Kiša će u gorju prijeći u snijeg koji će se ponegdje spustiti i ispod 450 metara nadmorske visine. Poslijepodne u Istri slijedi postupno smirivanje vremena i slabljenje oborina. Umjeren i jak jugozapadnjak s olujnim udarima u drugom dijelu dana okrenut će na prolazno jak sjeverac, a zatim buru. Temperature zraka ujednačene, kretat će se od 12 do 15 °C, poslijepodne u oštrom padu.